X

Wildcards voor V’waard zijn bekend!

Op 31 Maart en 1 April zakt een hele hoop motocross fans weer af naar de Grand Prix van Valkenswaard! En nu we nog een kleine 3 weken verwijderd zijn van de Grand Prix heeft de KNMV hun Wildcard piloten bekend gemaakt! In de MX1 zullen we Marc De Reuver en Rick Satink in actie zien komen en daarnaast zal Eric Eggens zijn geblesseerde teamgenoot Herjan Brakke vervangen. “Good Old” Eric zal dit doen op een 250 2-takt!

In de MX2 krijgt het ondertussen beruchte Nederlandse duo: Jeffrey Herlings (Red Bull KTM Factory) en Glenn Coldenhoff (Standing Construct KTM) het gezelschap van hun landgenoten: Micha Boy De Waal en Brian Bogers.

Het word voor onze noorderburen dus uitkijken naar de resultaten van niet alleen maar Jeffrey en Glenn maar ook van Erik Eggens, Rick Satink, Micha Boy De Waal, Brian Bogers en Marc De Reuver. Laatst genoemde komt voor het eerst sinds lang in Valkenswaard aan de start zonder druk. Geen fabrieksteam of een internationaal team dat in de nek hijgt. Enkel de steun van zoontje Jason, vrouwlief Malika en het Nederlandse Stabilo Pro Grip MX Team!