X

Delincé toont klasse in Zwitserland!

Dit weekend werd in Payerne de tweede manche van het Zwitsers kampioenschap verreden. Onze landgenoot Jeremy Delincé komt daar uit voor het MB Yamaha team en had in de eerste manche van het Zwitsers kampioenschap een knappe tweede plek algemeen behaald na Valentin Guillod.

In Payerne nam onze jonge landgenoot in de eerste manche een goede start met een vierde plaats, maar al snel rukte JD26 op naar de derde plek. Op deze plek verbleef hij even tot hij na zo’n elf minuten in wedstrijd Julian Bill te grazen nam. Toen begon de jacht op Valentin Guillod en met succes! In de eindfase van de wedstrijd nam Jeremy Delincé z’n concurrent en leider v/d wedstrijd Valentin Guillod te grazen!

De tweede manche startte met een kopstart voor de voormalig wereldkampioen MX3 Julian Bill voor onze Jeremy Delincé. Beide heren legde de zweep er op en de minder gestarte Valentin Guillod miste de boot en zag zo z’n kansen op de overwinning verdwijnen. Jeremy Delincé wipte nog over Julian Bill en stormde zo af op de dubbel. De sympathieke Waal neemt ook meteen de leiding in het Zwitsers kampioenschap!

Tekst: Matthias Van Eeckhoven – Foto: CDS – BK Mons