X

Een kampeervakantie met je motor

Motocross is een stoere sport die veel mannen aanspreekt. Heerlijk om met een stel vrienden met dezelfde passie te gaan kijken naar een wedstrijd. Lekkere barbecue met een biertje erbij, dat is toch vrijheid en genieten!

Voorbereiden en genieten

Het is echt iets om je al tijden tevoren over te verheugen. Na wekenlang werken en sleur is het eindelijk weer tijd om eruit te breken en op avontuur te gaan. Misschien ga je zelf met je motor op pad of ga je alleen maar kijken naar een motocross wedstrijd. Maakt niet uit hoe je gaat, spullen moet je altijd meenemen, dat is duidelijk. Laat je uitje geen flop worden door onvoorbereid op pad te gaan!

Van jerrycan tot zonnecréme

Als je gaat kamperen, moet je toch wel één en ander meenemen. Waarschijnlijk ga je met de motor en dan moet je ook nog eens goed passen en meten en speciale spullen in huis hebben of halen die per motor te vervoeren zijn. En dat geldt ook voor de barbeque die je in gedachten hebt en toch liever niet wilt missen. Want zeg nou zelf, wat is er nou beter dan na een dag druk bezig te zijn geweest te relaxen met een stuk zelf gebraden vlees! Als je denkt aan dat biertje erbij, loopt het water je toch al in de mond! Maar dan, de jerrycan…echt zoiets om te vergeten en dat zou toch wel heel erg balen zijn. Dat geldt ook voor een goede zonnecréme. Niet iets waar je meteen aan denkt om mee te nemen, maar zo ontzettend vervelend als je het niet bij je hebt. Meteen al verbrand op de motor of in de hete zon terwijl je de motoren in volle strijd voorbij ziet razen. De hele dag in zo’n zonnedouche zonder bescherming kan je plezier danig vergallen!
Kijk voor meer producten op Campz.