X

Herlings nog twee jaar langer bij KTM

Pit Beirer, hoofd van het KTM team heeft aangekondigt dat Jeffrey Herlings voor nog twee jaar heeft bijgetekend bij KTM. De Nederlander heeft al meermaal onmogelijke dingen laten zien. Toen Jeffrey jong was, was het al duidelijk dat hij een uitzonderlijk talent is. Zeker in het zand, zonder twijfel is hij de beste zandrijder ter wereld. Maar dit jaar laat hij ook zien dat op elk terrein zowat onverslaanbaar is. Hij heeft dit jaar al elke GP gewonnen en slechts één reeks verloren.

Pit Beirer: “Jeffrey is de jongste rijder in zijn klasse. Hij is slecht 18 jaar en wij hebben nog nooit zo’n geweldig talent gezien om zo’n jonge leeftijd. Zo een speciaal talent heeft ook speciale noden en wij zijn ervan overtuigt dat Jeffrey in de handen van Stefan Everts die noden zal krijgen. Stefan heeft hiervoor ook sterk aangedrongen bij Jeffrey om nog een jaartje MX2 te gaan rijden. We zijn heel blij om het contract met Jeffrey te verlengen en hem verder te begeleiden naar de recordboeken.”

Beirer vertelde over Herlings dat hij een perfect voorbeeld is van de toewijding van KTM om met de beste piloten al op jonge leeftijd in zee te gaan en deze piloten verder te begeleiden in de rest van hun carrière.

Tekst: VePix.be