X

Empirelogomats steelt de show op MXoN!

De MX Of Nations is en blijft de grootste MX race ter wereld. Wie er in de kijker loopt, scoort dus een voltreffer van jewelste! Dat was ook het geval voor Empirelogomats, het bekende merk van gepersonaliseerde, kwalitatieve milieumatten.

Luc Goffin
van Empirelogomats: “Met enige fierheid mogen wij aankondigen dat een klein Belgisch bedrijfje het klaargekregen heeft om hun product, milieumatten te mogen aanleveren aan Team USA. Nog altijd het meest prestigieuze landenteam met de meeste titels uit de MXON geschiedenis. En ook de grootste motorcrossmarkt ter wereld. Uiteraard zijn we ook bevoorrecht leverancier voor andere landenteams waaronder ons eigen Team België en dit al sinds het begin van ons bedrijf!”

Joël Smets, ‘The Jerre’ en Christel Deneve van Empirelogomats fier met de officiële Team Belgium milieumat!

Met de sportieve zege van de Belgen en de verzorgde presentatie van de ondersteunde teams werd deze editie ook voor Empirelogomats een klinkend succes! “Zakelijk is het voor ons zeer belangrijk ook Team USA te kunnen bevoorraden van onze TUV gekeurde en FIM conforme milieumatten, de enige en echte,” legt Goffin uit.

Meer weten over dé referentie in milieumatten? Check de website; www.empirelogomats.com of volg Empirelogomats op Facebook.

milieumatten@hotmail.be
T: 0032 477 48 44 32
T: 0032 475 200 899