Vacature Technical Touch – Lommel

Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Technical Touch gelegen te Lommel is een belangrijke speler in het Europees Motorsport landschap. Als exclusieve importeur van de Japanse KYB motorveringen en de Amerikaanse Hinson-koppeling vertegenwoordigen we 2 topmerken in de sector. Wij verzorgen hiervoor zowel de Europese distributie als de technische ondersteuning en racesupport. Ter aanvulling van ons commercieel team zijn we op zoek naar een M/V voor de functie van

Technisch-Administratief Medewerker

FUNCTIE:
Je komt terecht in een jong commercieel team waar u een Internationaal klantenportefeuille toegewezen krijgt. Je bent het aanspreekpunt voor de klanten binnen de firma en volgt hun orders op en geeft hen technisch advies. Je verwerkt tevens de facturatie, de betalingen, alsook vervul je enkele administratieve taken ter ondersteuning van aankoop en boekhouding. Gezien 80% van uw dagelijkse contacten internationaal zullen zijn is meertaligheid essentieel. Een technische achtergrond of een uitgesproken technische interesse is noodzakelijk. Affiniteit met motorcross is een pluspunt.

PROFIEL:
– Je bent meertalig en kan dus behoorlijk overweg met Engels en Frans. Duits en andere talen zijn een meerwaarde.
– Je motivatie en gezond verstand primeren op je opleiding.
– Je bent behendig met de meest courante computerprogramma’s. Kennis van SAP is een plus.
– Je hebt een persoonlijke aanpak en een frisse, commerciële geest.
– Je zoekt een job in een jonge, dynamische omgeving die bruist van de “race”sfeer.

AANBOD:
Een voltijdse functie met een contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijke verloning.

INTERESSE:
Stuur vandaag nog jouw sollicitatiebrief met cv naar E-mail : info@technical-touch.com.
Technical Touch, t.a.v. Marc Lombardi, Ondernemersstraat 20, 3920 Lommel.
Tel. 011.54.96.96, Fax 011.54.96.97, website : technical-touch.com

Uw reacties