Shoot : Red Bull Husqvarna MX1 + MX2

Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Husqvarna komt dit jaar terug plaatsvatten in de MXGP paddock en dat zal iedereen geweten hebben. De Oostenrijkse constructeur koos als basis het Belgische JM Racing van Jacky Martens en het Finse ICE ONE van Kimi Raikonnen (met Antti Pyhronen als manager)  als basis uit voor zijn nieuwe motoren. In beide klasses beschikt Husqvarna over twee toppiloten die de nodige ambities hebben voor dit jaar. Bij JM Racing zijn er Romain Febvre en Aleksandr Tonkov terwijl ICE One uitpakt met voormalig wereldkampioen MX2 Tyla Rattray en de Australiër Todd Waters. Afgelopen week hadden de teams hun fotoshoot en het resultaat kan u hieronder bekijken.

[nggallery id=376]

Foto’s JP-Acevedo – Husqvarna

Uw reacties