X

Christophe Pourcel in de AMA Nationals 250

Christophe Pourcel maakt terug zijn intrede in de AMA Outdoor Nationals 250cc klasse. De Fransman maakt zijn entree in de openingsproef die word verreden op het spectaculair circuit van Glen Helen. Pourcel zal dus uitkomen voor het Valli Yamaha Motorsport Team en krijgt als teammanager niemand minder dan Erik Kehoe aan zijn zijde. Kehoe was ondermeer teammanager geweest van het Yamaha of Troy team en het Honda fabrieksteam.

Christophe Pourcel : “Toen ik naar Amerika kwam had ik één doel voor ogen en dat was om de AMA 250 National titel te kunnen winnen. Ik kwam er al heel dicht bij maar ik heb nog nooit mijn doel kunnen realiseren. Dat vuurtje brand nog steeds… Vanaf het moment dat ik de mogelijkheid kreeg van een goeie motor, kan ik terug de jacht openen op de titel en zal ik er vol voor gaan.”

Erik Kehoe : “Mijn beste jaren als teammanager waren met Yamaha. Ze gaven mij de kans om teammanager te worden en ik herinner me nog goed de we met Ernesto Fonseca de Supercross titel bij de Lites meteen wonnen in zijn “Rookie” jaar. Ik denk dat we dit terug kunnen bereiken met Christophe Poucel en de 2014 Yamaha YZ250F.”

Tekst : @Kris…