De Amerikaanse invasie in beeld en geluid!

De Amerikaanse invasie in beeld en geluid!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Als de Amerikanen in het land zijn, staat België altijd op zijn kop. Zoals Obama niet van het nieuws te slaan was kun je er nu ook niet omheen dat Amerika een héél goed team heeft voor het Junior WK. Met Loretta Lynn’s winnaars en steun van de grote teams en merken in Europa nemen zij dit zeker serieus op. Gisteren waren zij, met nog andere grote namen van het jeugdgebeuren hun motoren aan het testen in het Yamahapark te Helecine. Natuurlijk waren wij daar ook aanwezig en wisten wij enkele foto’s te maken. Veel kijk en luister plezier!

Interview Alex Frye – 7 Aug 2014


Interview Garrett Marchbanks – 7 Aug 2014

Foto’s: Frederik ‘VePix’ Van Eeckhoven
Interviews: Matthias Van Eeckhoven

Uw reacties

Ook te lezen