X

De enige echte CP377 komt naar de SX van Lille!!

De echte Christophe Pourcel fans zullen enorm blij zijn met dit nieuws! Want de tweevoudig AMA 250 East Supercross kampioen zal op 15 en 16 november deelnemen aan de supercross van Bercy. Deze vind dit jaar, door werken aan het ‘palais omnisports de Paris Bercy’, plaats in Rijsel/Lille. De voetbaltempel op een boogscheut van de Belgische grens wordt voor twee dagen het terrein van de supercrossfans!

Christophe Pourcel zal in Rijsel/Lille o.a. Romain Febvre, Dylan Ferrandis en Gautier Paulin treffen. De laatste genoemde en CriCri lusten elkaar rouw en dat beloofd enorm interessant te worden! Naast de Fransen kunnen we natuurlijk weer rekenen op enkele interessante Amerikaanse namen zoals Eli Tomac, Justin Barcia, Justin Brayton en Josh Hill!

Voor de echte CriCri fans is er naast dit nog goed nieuws. De Fransman zal namelijk op 4 en 5 oktober ook nog deelnemen in de Italiaanse ‘TopCross‘. Deze outdoor wedstrijd probeert motorcross-racers van zowel Amerika als Europa tegen elkaar te laten uitkomen. Op de affiche prijken voorlopig al de namen van Justin Bogle, Cedric Soubeyras, Greg Aranda, PJ Larsen, AJ Catanzaro, Matteo Bonini, Julien Bill, David Philippaerts, Thomas Ramette, Valentin Teillet, Fabien Izoird, Nicolas Aubin en nog enkele andere

Tekst: Matthias Van Eeckhoven