X

Onboard Jago Geerts en Wietse Brackman

Wie van onboard beelden houdt valt vandaag dik in de prijzen. Niet alleen hebben we onze AEE Magicam mee gegeven met Jago Geerts tijdens zijn 125cc debuut op het NK Jeugd in Valkenswaard, ook Wietse Brackman nam zijn onboard mee tijdens de finale van de mclb in Pamel. Alsof dat nog niet genoeg is zijn alle drie de filmpjes uber interessant om kijken.

In het eerste filmpje maken we mee hoe regerend Europees kampioen 85cc meteen kopstart pakt in zijn eerste wedstrijd op een 125cc. Daarna is het genieten van de rijstijl van onzen Jago en luisteren naar de heerlijk huilende Sahkar 125cc 2-takt KTM.

In het tweede filmpje gaat de start van Geerts iets minder vlot, maar dat komt het filmwerk ten goede. Want nu zitten we knal in het midden van een 125cc duel op het hoogste niveau.

In het laatste filmpje stappen we onboard bij Wietse Brackman, tijdens de mclb finale in Pamel is er naar goede traditie een uitgebreid startveld en is het racen gewoon top. Deze keer was het niet anders. Brackman wist zijn RM-Z 250 tussen de dikke 450 machines te wurmen met als gevolg een geweldig filmpje om online te gooien!

Nu gedaan met zeveren, veel kijkplezier!!!



Foto: Frederik ‘VePix’ Van Eeckhoven
Video’s Jago Geerts: Frederik ‘VePix’ Van Eeckhoven
Video Wietse Brackman: Ruben Van Vreckem