X

The game is on! Jeffrey Herlings reist af naar Mexico

Het gespreksonderwerp van de voorbije weken was ongetwijfeld Jeffrey Herlings. Jeffrey kwam tijdens Everts and Friends ten val en brak hierbij zijn bovenbeen. Het zag er naar uit dat Herlings door deze blessure zijn titel niet meer zou kunnen verdedigen maar toen kwam het nieuws dat de Nederlander er alles zou aan doen om toch nog in Mexico te kunnen zijn. Er kwamen na enkele weken al video’s waar Herlings aan het reeds aan het wandelen was zonder krukken  en de hoop werd groter. Wanneer vorige week het nieuws kwam dat hij te kampen had met een infectie leek alles terug in het water te vallen. Maar nu wordt het tegendeel toch bevestigd. Jeffrey Herlings reist alsnog af naar Mexico !

Ortema werkte een nachtje door om Jeffrey van een speciale carbon brace te voorzien en Jeffrey probeerde dinsdag te rijden met de motor. Hierop werd de beslissing gemaakt om toch naar Mexico af te reizen. Van doorzettingsvermogen gesproken…

Pit Beirer: Voorzichtig zijn wij tevreden dat Jeffrey groen licht gekregen heeft van de dokters om te rijden in Mexico. Het zal heel moeilijk worden voor hem na dit genezingsproces en hij is zeker niet zo fit als voor de blessure, maar wij denken dat hij een kans verdient om zich te verdedigen in het gevecht voor de titel.

KTM wenst hierbij hun beide rijders veel geluk in het gevecht voor de titel, die zeker voor één van hen is.

Moge de beste dus winnen komende zondag!

Foto: CDS