X

Cyril Genot op Husqvarna

Enige tijd geleden werd het bericht naar buiten gebracht dat Genot en het KEMEA racing team van Hans Corvers en Marnicq Bervoets uit elkaar gingen.

Het was na dit bericht heel erg stil rond de figuur van Cyril Genot. Tot een tweetal weken terug Cyril op een KTM motor aan de start verscheen tijdens de befaamde Coupe de L’avenir. Wie aanwezig was zag duidelijk dat Cyril niet veel meters op de KTM had gemaakt en hij dus met ongelijke wapens ten strijde moest trekken.

Achter de schermen was er echter bergen werk verzet om alles klaar te krijgen naar volgend jaar toe. Nu kunnen we dus uitpakken met het goede nieuws dat Cyril Genot volgend jaar de start zal nemen op een Husqvarna 125cc 2T machine! Cyril zal niet vanuit een team fungeren maar het heft zelf in handen gaan nemen zoals vroeger altijd al was. De focus voor volgend jaar is en blijft het Europees kampioenschap, met de nodige Belgische en Nederlandse wedstrijden tellende voor het kampioenschap. Maar enkele andere mooie wedstrijden zijn niet uitgesloten.

Via deze weg wil Cyril maar ook de familie Genot iedereen bedanken die dit hebben mogelijk gemaakt. Zowel voor als achter de schermen, want er zijn meer mensen nodig om dit voor elkaar te krijgen zoveel is duidelijk! Wij kijken alvast uit naar de eerste wedstrijden van Cyril, veel succes volgend jaar.

Tekst: Geert Gelaude – Foto: Frederik Van Eeckhoven