X

Official Transfers News !!!

Tommy Searle naar Red Bull KTM Factory Team
De Brit Tommy Searle maakt in 2015 de overstap van CLS Kawasaki naar Red Bull KTM. Hierdoor komt Searle aan de zijde te staan van 8-voudig wereldkampioen Antonio Cairoli en onze landgenoot Ken De Dijcker in de MXGP klasse.

Jordi Tixier naar Monster Energy Kawasaki Racing Team
Jordi Tixier gaat dus in 2015 van oranje KTM naar de gif groene Kawasaki motoren van het Monster Energy Kawasaki Racing Team. De Wereldkampioen MX2 2014 word daar teamgenoot van Dylan Ferrandis en Thomas Covington.

Alessandro Lupino voor het Honda Assomotor Team in de MXGP
De Italiaan Alessandro Lupino die dit seizoen uit kwam voor het CLS Kawasaki team in de MX2 klasse, maar door een blessure aan de knie bijna zijn gans seizoen zag verloren gaan. Maakt dus de overstap naar de MXGP klasse op de CFR450 Honda. Bij de technische staf van het Honda Assomotor team zit niemand minder dan ex-wereldkampioen 500cc van 1999, de Italiaan Andrea Bartolini.

Dean Wilson naar Red Bull KTM Factory Team USA
De Schotse rijder die al heel zijn carriere in de States vertoefd zet in 2015 de stap naar de 450 class. Wilson word hiermee ook de teamgenoot van Ryan Dungey bij het Red Bull KTM Team. Hij ondertekende dan ook een contract voor 2015 en 2016 om in de Supercross Series en de Nationals van start te gaan op de KTM 450 SF-X.

Blake Baggett op de Yoshimura Suzuki Factory Racing USA
Blake Baggett maakt dus ook in 2015 de overstap naar de Big Boys in de 450 Class. Hij zal er bij het Yoshimura Suzuki Factory Racing Team aan de zijde komen te staan van de 2-voudig 450 Supercross kampioen James Stewart. De eerste wedstrijd op de Suzuki voor Baggett zal de Monster Energy Cup in Las Vegas worden

Justin Barcia Toyota/Yamaha/JGRMX Team
Justin Barcia verhuist van het Honda Muscle Milk team naar het Toyota/Yamaha/JGRMX Team van teamboss Joe Gibbs die gekend is van zijn Nascar team. Barcia komt dus op de Yamaha YZ450F te zitten de komende twee seizoenen.

Justin Brayton op de BTO Sports-KTM-WPS
Justin Brayton zet dus de stap van het JGRMX Yamaha Team naar de BTO Sports-KTM-WPS 450SX-F. Brayton tekende een contract voor twee seizoenen en komt dus aan de zijde te staan van Andrew Short.

Tekst : @Kris…