X

Max Schwarte kiest voor Pol Motors Husqvarna in 2015 ondersteund door Stichting Motorsport Promotie Oost Nederland

Max Schwarte, voor het tweede jaar ondersteund door Stichting Motorsport Promotie Oost Nederland zal in 2015 wederom rijden op een Husqvarna geleverd door Pol Motors, te Harkema. Max zal na een 8ste positie in het ONK en een 5de plaats in het NK in 2015 uitkomen in het NK 85cc, ONK 85cc en de ADAC Junior Cup wedstrijden.


Max Schwarte komt in het jaar 2015 voor het tweede seizoen uit voor de Stichting Motorsportpromotie Oost Nederland. Na diverse aanbiedingen op basis van de goede resultaten in 2014 is in goed overleg met de stichting, welke gevormd wordt door sponsoren Henk Lenferink en Marcel Morsing besloten om het aanbod van Ties Pol, van Pol Motors zonder aarzelen en in vol vertrouwen te accepteren. Pol Motors, een van de grootste Husqvarna dealers van Nederland beschikt naast een uitgebreid aanbod van nieuwe en gebruikte motoren, over een zeer uitgebreide winkel. In deze winkel vindt u een ruim assortiment van kleding, helmen, laarzen, accessoires en onderdelen.

Max, vorig jaar regelmatig in de top 10 bij de ONK 85cc wedstrijden en tijdens de NK 85cc wedstrijden regelmatig op het podium wordt in 2015 ook conditioneel en rijtechnisch door een zeer ervaren ex-Grand-Prix rijder begeleid en getraind. De Husqvarna motoren worden in 2015 geleverd door Pol Motors. Ultimate neemt de afstelling van de vering voor zijn rekening en Riwa de tuning. Het onderhoud wordt verricht door Menno van der Zee, te Nijverdal. Mede dankzij de ondersteuning van o.a. Oliehandel Twente, MaxGrip, Boensma Automaterialen en gasveren, Auto Valk, Pol Motors, Ultimate, Harrie Dijk Autoservice en Family cars, Abbink Metaal, De Klusspecialist, Driever Party service, Koen Engelbertink Motoren, Veenhaas Stucadoors, Dijk Autoschade, BSL Bandenservice, Aannemersbedrijf Biglaar, BLW Visser, Raab Karcher, Green-Line kozijnen en veranda’s, BSL bandenservice, Fobbe Campers, Camper Dream, TwentePrint, TwinAir, Jabe, Total lubricants, VHM, HGS en vele andere sponsoren, supporters en begeleiders kijkt Max met veel ambities en vol vertrouwen uit naar het 2015 seizoen.

Familie Schwarte en de stichting willen hierbij tot slot ook nadrukkelijk dank uitspreken voor het vertrouwen van Ties Pol alsmede de ondersteuning nieuwe, huidige en oude sponsoren en natuurlijk alle supporters en begeleiders.

Voor meer info over de stichting en/of Max Schwarte verwijzen we u naar: www.maxschwarte.nl voor meer informatie over Pol Motors wordt u verwezen naar www.polmotors.nl

 

Artikelfoto: Frederik Van Eeckhoven