X

De laarzen van Tony Cairoli zijn eindelijk te koop

In het motorcross is er één kampioen die sinds bijna 10 jaar regeert: Tony Cairoli. In het motorcross is er één merk dat in 1969 de eerste echte motorcross laars lanceerde met Joël Robert en dat zich sindsdien als hét referentiepunt opgeworpen heeft: Sidi.

Sinds enige tijd rijdt Tony Cairoli met Sidi laarzen met een design dat speciaal ontworpen werd voor de 29-jarige kampioen. Gisteren werd het nieuws bekend gemaakt waarop TC fans al lang wachten: de laarzen van de achtvoudige wereldkampioen zullen in een beperkte replica serie gemaakt worden en verkocht worden onder de naam TC222. (de initialen en het nummer van Tony).

Dit concept met een gelimiteerde serie werd door Sidi al eerder gebruikt. Met name voor de laarzen van Joël Robert en Stefan Everts (SE72).

Het exclusieve model wordt te koop aangeboden in de Sidi verkooppunten in België en het Groot Hertogdom Luxemburg. Gezien de beperkte beschikbaarheid is het aangeraden om een reservatie te maken voor de laarzen. Alle reservaties die gedaan worden via info@ipstore.be worden doorgestuurd naar het netwerk van gespecialiseerde verkooppunten.

INFO: De beschikbare maten gaan van 40 tot 48 en de prijs voor één set laarzen bedraagt 489 Euro. Deze laarzen zullen voor u beschikbaar zijn vanaf 21 juli 2015 en U kan ze bestellen tot en met 7 mei, dus aarzel niet want na deze datum is de kans verkeken om deze unieke SIDI laars ooit aan uw voet te kunnen hebben!