X

Parcours voor Paris-Lille Supercross voorgesteld!

Jean-Luc Fouchet, Cédric Lucas en Xavier Audouard zijn het eens geraakt over het parcours voor de 2015 editie van de legendarische ‘Bercy Supercross’ die nu voor het tweede jaar op rij zal plaatsvinden in Lille. De organisatoren hadden na vorig jaar enkele bedenkingen, zo was het duidelijk dat de start ditmaal z’n plaats moest krijgen voor de hoofdtribune. Daarnaast wordt het experiment met de ‘Joker-Lane’ niet verlengd, dit heeft als pluspunt dat de circuitbouwer die ruimte heeft kunnen gebruiken om het parcours nog meer in de echte AMA Supercross stijl te tekenen.

Met een startlijn die bijna 50 meter is, uitzonderlijk voor een Europese supercross. Daarnaast kunnen ze in Lille de lat hoog leggen want het parcours zal enkel voor de wielen belanden van werelds beste supercross piloten. Zo kan de organisatie al zeker rekenen op de deelname van James ‘Bubba’ Stewart en diens broer Malcolm Stewart.

Het zal dus wederom een schitterende editie worden van de wedstrijd die supercross aan het Europese publiek introduceerde. Tickets kan u reeds bestellen via deze link.

Tekst: Matthias Van Eeckhoven