X

Foto + Verslag VLM Lommel!

Afgelopen weekend was de vlm te gast op het GP-circuit van Lommel. Een tal van inters zakte af naar deze wedstrijd. Eén van deze inters was de leider in het EK300 kampioenschap Yentel Martens, maar ook Mike Vanderstraeten, Kenny Vandueren, Kristof Salaets, Roy Sillien… waren te gast.

In de 1ste reeks was de kopstart voor Kenny Vandueren voor Steven De Beuckelaer, Mike Vanderstraeten, Roy Sillien en Yentel Martens. Martens kwam in het begin van de wedstrijd ten val en verloor een aantal plaatsen. Vanderstraeten nam al snel de koppositie over van Vandueren waarna ook Van Massenhoven de 2de plaats van Kenny Vandueren wist te veroveren. Martens wist na ziijn val nog terug te komen naar de 2de plaats. In de MX2 klasse ging de reeksoverwinning naar Kristof Scheynen, 2de werd Jonathan Banken en 3de Mathias Plessers.

2de reeks was de Kopstart weer voor Vandueren gevolgd door Salaets en De Beuckelaer.
Martens nam in de loop van de wedstrijd de leiding over van Vandueren. Vanderstraeten kon de aansluiting bij Martens niet vinden en moest zich tevreden stellen met een 2de plaats terwijl Van Massenhoven na een slechte start nog naar de 3de plaats wist te rijden maar moest deze terug afgeven aan Vandueren.
In de MX2 klasse ging alweer de reeks overwinning naar Scheynen gevolgd door Banken en 3de werd Dieter Vromans die een mindere eerste reeks kende.

De dagoverwinning in de MX1-3 klasse ging naar Martens voor Vanderstraeten en Vandueren. Bij de MX2 klasse ging de dagoverwinning naar Scheynen voor Banken en Vromans.

Aankomend weekend is de vlm te gast in Dessel.














































Verslag + Foto’s: BrentMXPics