X

Zaterdag Endurocross op bosuil!

Aankomende zaterdag organiseert het KTM Racing Center de tweede editie van hun Endurocross. Deze gaat net zoals vorig jaar door op de parking van het Bosuilstadion in Deurne.

EnduroCross is super gekend in Amerika en krijgt nu door het Europese kampioenschap ook jaar na jaar meer bekendheid in Europa.

Wij gaan alvast hier aan “den Antwerp” een omloop aanleggen zoals het hoort technisch maar niet onmogelijk. Dus een iets ervaren enduro rijder zal hier zeker een weg kunnen banen.

Hierbij zullen we beschikken over de gekende materialen zoals hout, stenen, zand, banden, buizen enz. maar om het dat ietsje meer spektakel te kunnen bieden voor de toeschouwers zullen ook de piloten containers en bruggen moeten trotseren.

De wedstrijden zullen steeds ongeveer tien minuten duren en in een schema zal worden toegewerkt naar een leuke en hopelijk ook spannende finale. Iedereen met enige interesse is welkom. De entree bedraagt nul euro, dus laat dat alvast geen obstakel zijn.

Wil je graag zelf deelnemen? U kan steeds informeren bij kenny@racingcenter.be i.v.m. de nog posities die open staan. Crossmotoren zijn alvast ook welkom, indien aangepast aan enduro geluidsnormen.