X

Fotoreeks VLM Tessenderloo door BrentMxPics

Afgelopen weekend was de VLM te gast op de Oosterbergen te Tessenderloo.
Eerst en vooral een dikke proficiat aan de organisatie MC De Buiting die er alles aan gedaan heeft om de cross door te laten gaan ondanks het warme weer.

Eén van de grote afwezige was Wouter Van Massenhoven die vorig weekend in Dessel ten val kwam en daarbij een blessure heeft opgelopen. Hierdoor zijn de kansen voor de titel een pak groter geworden voor Kenny Jannsens die na dit weekend de nieuwe leider is geworden in het kampioenschap.
In de eerste reeks was het Kenny Vandueren die de bende op sleeptouw nam voor De Beuckelaer en Janssens. Mike Vanderstraeten kende de eerste ronde problemen met de motor en moest vroegtijdig te wedstrijd verlaten. De Litouwer Vytautus Bucas kwam sterk opzetten tijdens de eerste reeks en nam de leiding van Vandueren over en wist deze te behouden. Vandueren werd 2de en De Beuckelaer 3de. Bij de mx2 ging de zegen naar Jonathan Banken gevolgd door Jeremy Coen en Kristof Scheynen.
Bij de inters B was het Jordi Van Mieghem die wist te winnen voor Buytaert en Meeus.

Tijdens de 2de reeks was het alweer Kenny Vandueren die de snelste start wist te nemen voor Vanderstraeten en Vytautus. Vanderstraeten kon de leiding over nemen van Vandueren en ook Vytautus nam de 2de plaats van Vandueren over. De winst ging naar Vanderstraeten voor Vytautus en Vandueren. Bij de mx2 was het Banken die ook de 2de reeks wist te winnen voor Scheynen en Daenen. Bij de B’s was het Van Mieghem die ook de 2de reeks wist te winnen voor Raf Belmans en Martijn Vermijl. De dag overwinning bij de mx1 ging naar Vytautus, 2de werd Kenny Vandueren en 3de De Beuckerlaer. Bij de mx2 was het Banken die de dagoverwinning wist te behalen voor Scheynen en Daenen. Jordi Van Mieghem behaalde de dagoverwinning bij de B’s voor Vermijl en Belmans.

BrentMxPics was voor ons aanwezig en kwam thuis met deze fotogallerij.