X

ONK MX1: Op leven en dood!

William Saris en Ceriel Klein Kromhof zijn de twee gladiatoren die zichzelf tot het uiterste gaan pushen om de beste motorcrosser van Nederland te worden in de koningsklasse. Het verschil tussen hen is slechts 2 puntjes in het voordeel van Saris. Zij worden op de hielen gezeten door Dean Ferris die er niet bij zal zijn en Rick Satink.

Het is niet alleen helemaal bovenaan knokken voor elk puntje, als we onze klassieke 50 punten streep trekken zien we de gehele top-9 nog kans maken, althans mathematisch, op de MX1 ONK titel. In deze lijst zien we ook drie Belgen staan, Jeffrey Dewulf, Mike Van der straeten en Marvin Van Daele kunnen volgens de rekenmachine nog de ONK titel in de wacht slepen.

Wat we in Mill kunnen verwachten is een hectiek. Wie van de toppers kan het er beste tegen de stress en wat kunnen de snelle jongens die niet mee doen voor het kampioenschap laten zien? Zo zagen we in Oss nog dat Marc de Reuver het nog niet verleerd is, kan hij dan misschien een beslissende factor spelen in de titelstrijd? Of moeten we eerder kijken naar een Satinck of een Dewulf die zorgeloos alles kunnen geven, met de gedachte dat het er misschien toch nog in kan zitten… We zullen het morgen zien, ik begin althans al lichtjes de nervositeit te voelen!

Klik hier voor de volledige tussenstand

Tekst & Foto: Frederik Van Eeckhoven