X

24MX Honda met ProTaper in zee

MXGP WK team 24MX Honda zal met de toonaangevende aftermarket specialist ProTaper samenwerken. Ken De Dycker en Matiss Karro zullen uitstluitend gebruik maken van ProTaper sturen, tandwielen, hendels en grips.

Hierdoor zal het ProTaper logo zowel op de motor, raceshirt, teamkledij als trailer van het 24MX Honda team verschijnen. Sinds hun oprichting in 1991 heeft ProTaper een revolutie ontketend met hun innovatieve en legendarisch sterke sturen. Tegenwoordig biedt het iconische Amerikaanse merk een compleet aanbod van kwaliteitsproducten. Van de snelste rijders ter wereld tot de meest veeleisende hobbyrijders in alle mogelijke off-road disciplines, allemaal vertrouwen ze op ProTaper!

“Na onze uitstekende resultaten in 2015 met Supercross en Motocross titels in de AMA en GP zeges in MXGP met Max Nagl willen we dat momentum natuurlijk behouden. Daarom kijken we ook uit naar onze samenwerking met 24MX Honda en met Ken en Matiss,” zegt ProTaper Brand manager Paul Perebijnos.

“Met ProTaper hebben we het voorrecht om samen te werken met een merk dat 100% gefocust is op uitzonderlijke producten. Ik kan me geen betere ‘match’ inbeelden,” legt 24MX Honda’s technisch directeur Patriek Heydens uit. “Het is heel inspirerend en geruststellend om te kunnen rekenen op producten die hebben bewezen dat ze lang meegaan én ook nog eens garant staan voor geweldige prestaties.”