X

VROOAM en Gravity TM – VE Racing slaan handen in elkaar!

Het Gravity TM – VE Racing team kan na het aantrekken van Funnelweb Filters een nieuwe sponsor bekend maken! De Nederlandse smeermiddelen fabrikant VROOAM zal mee z’n schouders zetten onder het jongeren team geleid door de gebroeders Frederik en Matthias Van Eeckhoven.

Het team dat de focus zal leggen op het Open Nederlands Kampioenschap kan rekenen op de onvoorwaardelijke steun van VROOAM. Hierdoor kunnen de piloten ook gebruikmaken van de hoog aangeschreven VROOAM VR8 100% Synthetic 2T Racing Engine Oil. Deze olie geeft een ultieme gasrespons, hoger vermogen en een uitmuntende betrouwbaarheid! Met andere woorden, deze olie is ontwikkeld om de beste prestaties uit de motorfiets te trekken!

Matthias Van Eeckhoven (teammanager): “We zijn enorm blij dat we met een fabrikant als VROOAM in zee kunnen gaan. Het geloof van dit bedrijf in ons maakt ons extra hongerig en gemotiveerd om van dit project een mooi en langdurig verhaal te maken. Daarbij kunnen we dankzij de onvoorwaardelijke steun van VROOAM, ons team nu bevoorraden met al de topproducten uit hun assortiment. Dat ervaren zij ook als een privilege en dat zorgt ervoor dat zij alreeds enorm uitkijken naar 2016!”

Sander van der Velden (eigenaar VROOAM Lubricants): “Velen van onze producten zijn mee ontwikkeld met de hulp van TM Racing. Dat betekend ook dat we met de mensen in Italië, maar ook met Ralf Schmidt van Gravity TM een goed contact hebben. Toen we dan ook te horen kregen dat Matthias en Frederik een team aan het bouwen waren, was het wel interessant voor ons om met hun samen te werken. Daarmee konden we een merk en ook Ralf Schmidt steunen waarmee we steeds fijn hebben samenwerkt. Daarenboven kwam ook het feit we vaak jeugdige piloten ondersteunen en dat hier evenzeer konden doen plus voor de uitzondering ook eens een jeugdig teammanagement.”