X

Vijf fabrieksteams aan de start in de Dutch Masters of Motocross in Axel

Op zondag 13 maart zal er bij de eerste wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Axel een heel sterk deelnemersveld aan de start komen. Nu al vijf fabrieksteams aan de start in de Dutch Masters of Motocross in Axel. Met nog vijf weken te gaan voordat het starthek zal vallen kunnen we u nu al melden dat er vijf fabrieksteams aan de start zullen komen in de MX2 klasse:

-Red Bull KTM Factory Team (Jeffrey Herlings en Davy Pootjes)
-Husqvarna Factory Racing (Max Anstie, Thomas Covington en Conrad Mewse)
-Kawasaki Racing Team (Petar Petrov)
-Wilvo Standing Construct Yamaha Team (Aleksandr Tonkov)
-Kemea Yamaha Team (Benoit Paturel en Brent van Doninck)

Maar er komen er meer en daarom kan het niet anders dan dat de MX2 klasse een echte klapper gaat worden in Axel. Het HSF Logistics Motorsport Team met Brian Bogers, Calvin Vlaanderen, Roberts Justs en Max Engelen zal de volledige Dutch Masters of Motocross rijden en er is hun dan ook veel aan gelegen om hoog te scoren.

En wat te denken van het Husqvarna SKS Racing NL Team met Lars van Berkel, die vorig jaar tweede werd in het Open Nederlands Kampioenschap MX2. Samen met Sven van de Mierden en Carsten Goedegebure is hij regelmatig te vinden op het zandcircuit van Grevenbroich en zij zullen op scherp staan in Axel.

Freek van der Vlist liet eind vorig jaar zien dat hij veel in zijn mars heeft. Op zijn door Harry Nolte geprepareerde Kawasaki pakte hij regelmatig kopstart en voerde het deelnemersveld in de beginfases aan. Van der Vlist eindigde op een derde plaats in de eindstand van het ONK MX2 en heeft vorig jaar een mooi groei doorgemaakt.

Uiteraard zijn er nog veel meer rijders die hun kwaliteiten willen laten zien in Axel o.a. Micha Boy de Waal (No Fear Energy Kawasaki Team), Jens Getteman en Cyril Genot ( Silver Action KTM Team), Rene Albers (VdlaarRacing), Eric Leijtens (Jezyck Racing), Rene de Jong (Andre Motors KTM) en het F&H Racing Kawasaki team met Ruben Fernandez.

Zoveel kwaliteit in 1 klasse, dat kan niet anders dan vuurwerk worden in Axel. Voor meer informatie over de Dutch Masters of Motocross kunt u kijken op dutchmastersofmotocross.com