X

Familie Everts trekt aan alarmbel in Koppen!

Gisteren avond konden we allen genieten van een reportage over de Familie Everts. Daarin werd o.a. aandacht besteed aan de verwezenlijkingen van zowel Harry als Stefan en werd er ook gekeken naar Liam… Maar als het over de jeugd gaat kon Stefan ook niet anders dan een teer punt aan te kaarten, namelijk dat zijn bloedeigen zoon naar Nederland moet uitwijken om competitie van enig niveau te vinden. Meteen legde hij ook de vinger op de wonde, de versnipperdheid in het Belgische motorcrosslandschap. Ja heren bestuursleden van de BMB, MCLB, VLM, VMCF en andere u bent mede de oorzaak van de problemen die heden ter dagen plaatsvinden in onze motorcrosswereld.

Daarnaast ging de Familie Everts samen met de filmcrew ook nog een kijkje nemen op de Keizelgroeven van Neeroeteren. Het voormalige thuiscircuit van de familie. Duidelijk geëmotioneerd vertellend tegen Liam everts dat ‘opa’ en ‘papa’ daar nog hadden gecrost.

We moeten de heren en dames van Koppen, en onze nationale televisie een pluim geven. Want het is knap dat zij Stefan Everts een forum wilde geven om zijn bezorgdheid vorm te geven. Het is knap dat Stefan op nationale TV aan de alarmbel kon trekken dat het door zowel interne als externe factoren niet zo goed gaat met de sport die we allen toch een warm hart toedragen!

De uitzending van ‘Koppen’ kan u trouwens hier herbekijken.
Tekst: Matthias Van Eeckhoven – Foto: Suzuki Racing