X

Armiras Jasikonis word vervanger van Townley bij Suzuki MXGP

De 18-jarige Litouwse Armiras Jasikonis word de vervanger van de geblesseerde Ben Townley in het Suzuki World MXGP Team in de MXGP klasse. Jasikonis die momenteel woonachtig is in België viel bij General Manager Stefan Everts in oog tijdens de ADAC MX Masters wedstrijden met zijn stijl en klasse.

Armiras Jasikonis : “Gisteren was mijn eerste echte training met de RM-Z450 Suzuki en ik kan het zelf nog steeds niet geloven. Het voelt aan als een droom en dan nog werken met de beste mensen en in een professioneel team. Het is dan ook geweldig om er bij te horen. Het gevoel op de Suzuki is dan ook goed en heb zeker geen al te lange tijd nodig om er aan de RM-Z450 te wennen. Het is in ieder geval al wel indrukwekkend geweest voor mijn eerste rit. Ik wil gewoon zoveel mogelijk punten verzamelen en een top 13 plaats zou echt wel goed zijn.

Stefan Everts : “Ik ben blij om een jongere rijder een kans te geven in het team en op het niveau van de MXGP. Ik kijk er dan ook naar uit wat Arminas in zijn mars heeft.”

Tekst : @Kris…
Foto : Suzuki