Ken Roczen en Jeremy Martin winnen Spring Creek National

Ken Roczen heeft op overtuigende wijze de achtste wedstrijd voor de Lucas Oil Pro Motocross Championship op zijn naam gezet. De eerste reeks wist hij al vlot te winnen maar in de tweede reeks had Roczen af te rekenen met een gebogen schakelpedaal, toch kon dit probleem de RCH Suzuki rijder niet stoppen om ook de tweede reeks op zijn naam te zetten. De tweede plaats in de Spring Creek National was voor de Fransman Marvin Musquin (3-2) en als derde eindigde de winnaar van vorige week in Soutwick de Monster Energy Kawasaki rijder Eli Tomac. Husqvarna rijder Christophe Pourcel viel met een vijfde en vierde plaats net naast het podium. In de tussenstand vergroot Ken Roczen zijn voorsprong weer wat en heeft nu 55 punten meer dan Eli Tomac en 144 punten op de Red Bull KTM rijder Marvin Musquin.

10. Phil Nicoletti (14-7)

Titelverdediger Jeremy Martin heeft eindelijk zijn eerste zege van het seizoen te pakken in de 250 Class. Met een tweede en eerste plaats in de reeksen pakte hij dus de zege voor zijn Yamalube/Star Yamaha Racing teamgenoten Cooper Webb en Alex Martin. De gebroeders Martin die een echte thuiswedstrijd reden in Spring Creek stonden dus beiden op het podium. In de tussenstand veranderd er niet zo veel en blijft Cooper Webb het klassement aanvoeren met 38 punten voorsprong op de nieuwe tweede man Jeremy Martin. De Zwitserse Monster Energy/Pro Circuit Kawasaki rijder Arnaud Tonus wist zich tweemaal in de top tien te rijden en blijft zo op de achtste plaats staan in de tussenstand.