X

Test de nieuwe 2017 Kawasaki KX-F in Lelystad !

De crossbanen worden steeds groener! Met de komst van een compleet nieuwe KX250F heeft Kawasaki een geweldige troef in handen om de concurrentie in 2017 nog verder voorbij te stevenen. Om het 2017 seizoen officieel af te trappen zal Team Green ook dit jaar het “Kawasaki KX Event” organiseren op woensdag 7 september. Zoals altijd zit het evenement boordevol actie, zoals zelf testrijden met de compleet nieuwe Kawasaki KX250F of de verbluffend snelle KX450F en KX-85.

Maar er is nog veel meer te beleven. Vuur al je vragen af op de aanwezige Kawasaki fabrieks- en teamrijders. Vraag de monteurs de oren van het hoofd om de beste tips & tricks te horen of ga op de foto met de Monster Energy Girls. En natuurlijk staan alle Kawasaki KX dealers voor je klaar om je een geweldige aanbieding te doen.

Er is dit jaar gekozen voor een nieuwe frisse locatie, namelijk het circuit van MC Flevoland in Lelystad (NL). Deze overzichtelijke baan is voorzien van een relatief harde ondergrond, waardoor ook de minder gevorderde rijders goed rond kunnen komen en een optimale ervaring kunnen opdoen van de KX modellen.

De toegang tot het KX Event is helemaal gratis, voor het maken van een testrit wel moet je je van tevoren even aanmelden.Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.

Graag tot woensdag 7 september in Lelystad!

 

Meld je aan !