X

RES 3uurs en 2uurs (65cc/85cc)

Voor vele rijders is de RES 3uurs en 2uurs hun sluitstuk van het MX seizoen, daarom kunnen we dan ook al jaren spreken van een volgeboekt evenement met het maximum van 40 deelnemende teams. Met jaar na jaar veel publiek op de dijken, de toegang is gratis , komt m’n kijken naar de spannende “le mans” starts en het verloop van de wedstrijd. Dit zorgt altijd voor een gezellige drukte rondom de baan waar je alles goed kunt volgen zoals de wissels in de speciaal afgesloten pitlane. De teams rijden met het teamnummer op hun rug en dit jaar is alles bovendien uitstekend te volgen op een reuzegroot scherm. Alles wordt vergezeld met het deskundige wedstrijdcommentaar van Danny Vantournehout.

Op de springbult bij de start is het goed toeven met onze heerlijke hamburgers, een warm soepje of gewoon een lekker vers bakje koffie of een biertje.
Welk team legt dit jaar weer de meeste ronden af zal leggen in de 2 of 3 uurs wedstrijd blijft de grote vraag. U vindt de deelnemerslijsten via volgende links voor de 2uurs en 3uurs wedstrijd. Dit jaar ligt de de strijd om de overwinning volledig open met geen enkel team dat zich kan profileren als torenhoog favoriet. Het is dan ook uitkijken naar welk team de winnaars van vorig jaar, Roy Gijsel – Marc De Reuver en Yentl Martens, zullen kunnen opvolgen.

  • 2 uurs training van 9.00 – 9.30 uur
  • 2 uurs start om 10.00 uur
  • 2 uurs afvlaggen om 12.00 uur
  • 3 uurs training van 12.15 – 13.00 uur
  • 3 uurs start om 13.30 uur
  • 3 uurs afvlaggen om 16.30 uur

Erelijst 3 Uurs motorcross – RES Axel
2015: Roy Gijsel – Marc de Reuver – Yentl Martens
2014: Jeffrey Dewulf – Steve Seronval – Pascal Bal
2013: Ronny van Hove – Dietger Damiaens – Thomas Vermijl
2012: Steve Ramon – Christophe Salaets – Jeffrey de Wulf
2011: Pascal Bal – Jeffrey Dewulf – Ronny van Hove
2010: Jurgen van Noote – Kristof Salaets – Wesley Verheyen