X

Win tickets voor Paris Lille Supercross!

Het Europese supercrossseizoen is met het Europees Supercrosskampioenschap in Arnhem vol van start gegaan. Daarvoor mochten we al tickets weggeven, en dit mogen we nu opnieuw, maar dan voor de supercross van Paris Lille! De indoor motorcross ging vroeger door het leven als de ‘Paris Bercy Supercross’. Echter door verbouwingswerken aan het ‘Palais Omnisports de Paris-Bercy’ weken de organisatoren uit naar Lille, voor ons ook wel Rijsel genaamd en daar zijn ze tot nu toe blijven plakken. In 2016 maken we ons ondertussen al op voor de derde editie op deze nieuwe locatie.

Vorig jaar was het sportief een leuke editie met prachtige duels tussen thuispiloot Christophe Pourcel en de Amerikanen Malcolm Stewart, Weston Peick en Cooper Webb! Maar dit alles stond helaas in de schaduw van de gruweldaden die de vrijdag voorafgaand aan het evenement hadden plaatsgevonden. In de Franse hoofdstad hadden terroristen een bloedbad aangericht met aanslagen in ‘Stade de France’, in en rondom drukbezochte restaurants en in concertzaal Bataclan. Na uren van vergaderen werd besloten het evenement te laten plaatsvinden maar het werd een evenement badend in een bijzondere bevreemdende sfeer.

Die gruwel, daar denken we liever niet en als we het over het sportieve moeten hebben dan lijkt het dit jaar opnieuw ‘dik in orde’ te gaan komen. Met kleppers als Justin Barcia, Malcolm Stewart, Christian Craig, Tommy Searle, Arnaud Tonus, Jordi Tixier, Cedric Soubeyras en Marvin Musquin die na heel wat jaren van afwezigheid zal terugkeren naar de Europese supercross, der supercrossen!

U kan er natuurlijk bijzijn want wij geven 6 tickets weg voor zondag. Deelnemen kan via dit linkje en de vragen die je daar vindt. Géén zin om uw geluk te beproeven? Dan kan u uiteraard steeds gewoon ticketjes kopen en gaan genieten van het totaalspektakel, wat dat is het! Een totaal spektakel met muziek, dans, freestyle en supercross.

 

Deelnemen