Tv-reportage: Aussie Supercross – Rnd1 Jimboomba

Tv-reportage: Aussie Supercross – Rnd1 Jimboomba
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het Australisch supercrosskampioenschap is ondertussen 3 wedstrijden ver, en u las daar nog geen letter over bij ons. Shame on us! Maar wij waren in blijde verwachting van deze uitgebreide TV-Broadcasts van Australian Fox Sports, en deze wouden wij niet spoilen met resultaten en verslagen. We kunnen u wel vertellen dat het kampioenschap met o.a. Amerikanen Wil Hahn, Justin Brayton, Kyle Peters en Adam Enticknap en lokals als Todd Waters, Dean Ferris, Daniel Reardon, Kade Mosig, Jay Marmont, … kan rekenen op een sterk deelnemersveld! Ook zien we wedstrijd bij wedstrijd wildcard piloten komen en gaan. Nu bieden we u alvast de eerste manche van het Australische Supercross kampioenschap aan, dit ging door in Jimboomba.

PS: Indien u interesse heeft in dit kampioenschap en u graag resultaten en wedstrijdverslagen zou zien verschijnen op MxMag.be! Laat hieronder dan maar even iets horen.

Tekst: Matthias Van Eeckhoven – Foto: Facebook Australian Supercross Championship

Uw reacties