X

Fraai nieuws van Thor MX!

De nieuwe collecties zijn dan wel even gelanceerd maar voor de meeste rijders begint het 2017 seizoen nu pas. En of Thor wat leuks in de aanbieding heeft! Het Amerikaanse merk speelt  al een tijdje mee aan de top van de MX- en endurokleding. Thor maakt voor de ontwikkeling van haar nieuwe producten dankbaar gebruik van de input die toprijders zoals Clément Desalle, Marvin Musquin, Jason Anderson, Max Nagl, Cooper Webb of Jordi Tixier leveren. De resultaten zijn navenant; coole en technisch hoogwaardige kledij die comfort en prestaties hoog in het vaandel dragen.

De 2017 Thor Fuse lijn, wat is jouw favoriete combo?

Voor 2017 legt Thor MX vooral de nadruk op hun volledig nieuwe FUSE en PULSE kledijlijnen. Bye bye CORE en PHASE dus voor de fans van het merk met vikinglogo. Fuse is zondermeer de nieuwe toplijn. Qua pasvorm en functionaliteit is dit het neusje van de zalm dankzij de allerbeste materialen. De Fuse lijn werd ontwikkeld met het oog op ongeëvenaard comfort en duurzaamheid.

Maak kennis met de 2017 Thor MX Pulse collectie!

Bij Thor noemen ze hun Pulse kledij het werkpaard uit de collectie. Ook hier werd alles opnieuw ontworpen. In het vakjargon noemen ze dat “A whole new chassis“.  Een structurele verbetering dus die verder gaat dan andere kleiren.  Dat zou dus je niet alleen moeten zien, maar vooral moeten voelen. Lees: geen geflapper tijdens het rijden en niets dat jou kan stoppen! Qua ontwerpen zijn we in ieder geval erg onder de indruk van beide lijnen.

Ten slotte werd ook de Prime Fit lijn onder handen genomen. Hier werden nieuwe kleurcombinaties toegevoegd, en ook de broek kreeg een update. Super lichte lasnaden ter hoogte van de knie en bijkomende slimme aanpassingen verbeterden de duurzaamheid en structuur van de broek. Typisch voor de Thor MX Prime Fit zijn de lichte, atletisch gevormde shirts. Hiermee zit je goed wat betreft comfort en bewegingsvrijheid op de motor.

Alle bovengenoemde Thor MX kledijcombinaties zijn vlot verkrijgbaar via de Parts Europe-MX-speciaal zaken. Klik hier om een Thor dealer in jouw buurt te vinden. Voor meer informatie over Thor kan je natuurlijk altijd terecht op de Thor MX website.