Muc-Off maakt jouw bike weer nieuw!

Muc-Off maakt jouw bike weer nieuw!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Misschien heb je ze al wel eens gezien. We hebben het over die gekke roze flesjes! Muc-Off reinigings-, verzorgings- en smeerproducten vallen echter niet alleen op door hun verpakking. Want motorcrossers, enduristen, mountainbikers en autoliefhebbers over de hele wereld zweren bij Muc-Off. Goed nieuws dus dat Muc-Off voortaan makkelijk te verkrijgen is in heel Nederland, België en Luxemburg!

Sinds vorige maand verzorgt Bihr namelijk de distributie van Muc-Off. Het productgamma van Muc-Off werd zorgvuldig getest en ontwikkeld. Dit resulteert in een uitgekiende strategie om jouw motor als nieuw te houden, zowel qua uitzicht als prestaties. Bij Muc-Off noemen ze dit hun drie-stappen aanpak: schoonmaken, beschermen en smeren. Voor de dichtstbijzijnde motorzaak in jouw buurt die Muc-Off verkoopt, kan je de handige dealer locator van Bihr gebruiken.

In Europa maakte o.m. het Monster Energy Dixon Racing Team gebruik van Muc-Off. We kunnen niet wachten om de verschillende Muc-Off producten zelf te testen. Wordt vervolgd!

Foto’s: Muc-Off

Uw reacties