X

Voorbeschouwing VLM Lommel

De hoogdagen volgen elkaar snel op voor Betemo. Na de teamvoorstelling vindt dit weekend immers de tweede VLM wedstrijd -in een organisatie van Betemo- plaats op de Heeserbergen in Lommel! Bij de Arendonkse club zijn ze allerminst aan hun proefstuk toe als het aan komt op organiseren. Rijders en fans kunnen dan ook op hun beide oren slapen; de cross zal in de best mogelijke omstandigheden plaatsvinden. Lees: deze namiddag lag het circuit er piekfijn bij. 

Na het geslaagde openingsweekend in Helchteren zijn de sterke mannen achter BeTeMo, Frans De Proost en Fik Hendrickx, vastberaden om die lijn door te trekken. Sportief wordt het in Lommel alvast een erg boeiend spektakelstuk. Ondanks de moeilijke omstandigheden waarin hij de voorbije maanden moest werken, bewees Ken De Dycker in Helchteren dat hij nog altijd kan ‘vlammen’ in het zand. Na zijn dubbele reekszege is Keeno dan ook de gedoodverfde favoriet voor Lommel. Zeker aangezien de Heeserbergen een omloop is waarmee hij goed vertrouwd is.

Knap werk van BeTeMo: zo lag de baan er deze middag bij!

Ook Cédric Grobben liet vorig weekend al zien dat hij helemaal klaar is voor het nieuwe seizoen. Voor rijders als Steve Seronval, Wesley Verheyen en Wouter Van Massenhoven (opgepompte armen in Helchteren) biedt Lommel een nieuwe kans voor hun eerste podium van het seizoen. In tegenstelling to bepaalde geruchten op sociale media is er géén bevestiging over een deelname van local hero Yentel Martens.

Uiteraard staan ook de thuisrijders van BeTeMo in Lommel extra in belangstelling. De club uit arendonk heeft dit jaar 12 rijders in haar rangen waarvan maar liefst 4 Inters (Dieter Vromans, Jurgen Bijnens, Sven Breugelmans en Wouter Van Massenhoven).  Maar ook alle andere rijders verdienen uw steun. Allen daarheen!

 

GPS = Marie Curiestraat 3920 Lommel

 

Opgelet! Het jeugdprogramma op zaterdag begint om 9u en niet om 8u.

GPS-adres:  Marie Curiestraat 3920 Lommel

Voornaamste deelnemers MX1: Steve Seronval, Yentel Martens, Ken De Dycker, Jens Van Meer , Kenny Janssens, Wouter Van Massenhoven, Kristof Salaets, Jonas Salaets, Sven Wouters, Greg Smets, Cedric Grobben, Jilani Cambré en Jeremy Renkens

Foto’s: Gunther Smeys/BeTeMo