X

Waag je kans en word officieel Yamaha-rijder in het EK

Je bent jong en je wilt wat. Misschien wel deelnemen aan het EK motorcross 125 cc. Dit is je kans om dat te doen en bovendien nog officieel Yamaha-rijder te worden ook.

Wou je al altijd officieel Yamaha-rijder worden en rij je nu al met een YZ 125? Als je dan ook nog geboren bent tussen 2001 en 2005 bestaat de kans dat je droom werkelijkheid wordt. Op het einde van het seizoen nodigt Yamaha vijf rijders uit voor de bLU cRU Masterclass, een trainingskamp waar gespecialiseerde begeleiders zullen kijken wie over het juiste talent en motivatie om verder te gaan als officieel Yamaha-rijder in het EK EMX125 2018.
Om daar te geraken moeten de deelnemers zichzelf bewijzen in het nationaal 125 cc kampioenschap waaraan ze deelnemen en op die manier een plaats bemachtigen tussen de 42 rijders die zullen uitkmoen in de bLU cRU Superfinale in Groot-Brittanniƫ tijdens de Motorcross of Nations! De drie beste rijders daar en twee piloten die door de jury worden geselecteerd zullen het vijftal vormen dat uiteindelijk naar de Masterclass gaat.

Om je in te schrijven, klik je op die link om het formulier te downloaden. Dat stuur je vervolgens naar YZ125bLUcRUcup@yamaha-motor.nl

Veel succes!