X

MON: start 24MX NK in Berghem!

Vorig weekend werkten de MON MX Open en MX 2 Inters hun de eerste wedstrijd voor de Galvincup al af. Nu zondag gaat de 24MX NK Nationale motorcross van start in Berghem, georganiseerd door De Rijdende Wevers. Daar beginnen de  Veteranen, MX 2 Junioren, MX 2 Nationalen, MX Open Inters, Quad Junioren/Senioren en Zijspan Nationalen/Inters aan hun seizoen!

De MX Open Inters en Zijspan Inters kunnen zondag al meteen mapioenschapspunten scoren én proberen om zich te kwalificeren voor het IMBA EK. Ook de Veteranen, MX 2 Junioren, MX 2 Nationalen, Quad Junioren/Senioren en Zijspan Nationalen zullen hun opwachting maken in Berghem. Voor hen start de nationale competitie pas op 1 april, maar ze zullen deze “oefenwedstrijd” zeker aangrijpen om hun vorm te tonen. Let op: er gelden afwijkende inschrijf- en trainingstijden in Berghem! Meer informatie vind je hier.

Start MX-seizoen voor de jeugd

Het is een weekend van eerste keren, want zaterdag zullen in Berghem naast de gebruikelijke jeugdklassen ook MON’s jongste quadrijders in de klasse Quad Standaard (ook wel miniquads genoemd) aan de start van het eerste ProX NK Jeugdmotorcross van 2017 verschijnen. Dat is dan weer hun eerste NK-wedstrijd ooit, omdat deze klasse nieuw is binnen de jeugdcompetitie. Daarnaast mogen ook de jonge zijspanrijders van Kids and Sidecars zaterdag de baan rond.

Opgelet! Afwijkende inschrijf- en trainingstijden

Op zaterdag is het inschrijven in Berghem van 09:30 tot 10:15 uur. De trainingen starten dan om 10:30 uur. Zondag is het inschrijven van 09:00 tot 09:45 uur en beginnen de trainingen om 10:00 uur. We wensen alle rijders veel succes!

Adres circuit: Zevenbergseweg 45, 5351 PG Berghem

Foto: Eddy Koedijk