X

NIEUW: O’Neal Hardwear jersey JAG

Het Amerikaanse kledijmerk O’Neal draait al sinds mensenheugenis mee. De laatste jaren waait er echter duidelijk een nieuwe wind met frisse designs en sympathieke ambassadeurs zoals Dean Wilson en Fredrik Noren in the US en jawel ook twee Belgen met Jeremy Delincé en Kevin Fors. O’Neal is er al vroeg bij om hun limited edition Spring 2017 Hardwear racing lijn voor te stellen.

De Hardwear lijn van O’Neal werd ontworpen om een uitstekende kwaliteit te bieden, zowel op het vlak van bescherming als duurzaamheid. De Black/Neon combo valt op maar is toch niet te druk. Wij vinden ‘m in ieder geval geslaagd! Alle technische snufjes en spitsvondigheden die werden verwerkt in de kleding vind je netjes op een rij in de foto hiernaast.

Wil jij ook rondsjezen met die nieuwe gelimiteerde oplage uit de O’Neal Hardware collectie dan moet je er wel snel bij zijn. De adviesprijs voor het shirt is €59.95, de broek komt op €179.95, de bijpassende AMX Gloves kosten €34,95. Verkrijgbaar in S, M, L, XL in XXL.

Check hier voor een O’Neal dealer in jouw buurt. Zoek op merk: O’Neal en geef vervolgens Nederland of België in.

Geen winkel bij jou in de buurt gevonden? Neem dan contact op met de Benelux distributeur Splash Design via info@splashdesign.com of telefonisch via +31 (0) 413-389098. Zij helpen jou graag verder! Meer weten over O’Neal? Kijk dan zeker eens op hun website: www.oneal.eu