X

Schrijf in voor de YZ125 bLU cRU Cup en word officieel Yamaha rijder!

Droom je er van om om ​​officieel Yamaha-rijder te worden? Je rijdt al met een YZ125 en je bent geboren tussen 2001 en 2005? Dan zijn er nog drie dagen om je in te schrijven voor de YZ125 BLU cRU Cup. Met 80 geregistreerde rijders zijn de inschrijvingen nu al een groot succes. Omdat Yamaha zoveel mogelijk rijders de kans wil geven om deel te nemen werd de inschrijving verlengd tot 10 maart!

Yamaha gelooft in de jeugd en heeft daarom onder de naam YZ125 BLU cRU Cup een geweldig programma opgezet. Eén veelbelovende jonge rijder zal hieruit worden geselecteerd om in 2018 volledig ondersteund door een Yamaha team deel te nemen aan het EMX125 Kampioenschap!

Zo gaat de YZ125 BLU cRU Cup in z’n werk:
– Je moet rijden in één van de 13 goedgekeurde nationale kampioenschappen
– De 44 best presterende rijders van over hele Europa worden uitgenodigd voor de YZ125 bLU cRU Cup Superfinale
– De YZ125 bLU cRU Cup Superfinale vindt plaats op 1 oktober tijdens de MX of Nations in Matterley Basin, Engeland!
– De top-3 van de Superfinale – en twee wildcards aangeduid door de jury- worden uitgenodigd voor de YZ125 bLU cRU Cup Masterclass
Tijdens de driedaagse YZ125 bLU cRU Cup Masterclass krijgen de rijders een unieke, inspirerende stage. Onder leiding van ex-wereldkampioen David Philippaerts en bLU cRU manager Alberto Barozzi wordt de rijders een inzicht gegeven in wat er nodig is om jezelf te ontwikkelen tot kampioen.
– Aan het eind van de YZ125 bLU cRU Cup Masterclass selecteert de jury één rijder die heeft bewezen dat hij het talent, de motivatie en de honger heeft die nodig zijn om deze kans te verdienen!
– De geselecteerde rijder krijgt vervolgens een contract om in 2018 het volledige Europese 125cc kampioenschap af te werken met het MJC Yamaha Official EMX 125 team

De YZ125 BLU cRU Cup staat ook open voor Nederlandse en Belgische rijders.  Registratie voor bLU cRU is gratis en werd verlengd tot 10 maart, dus wees er snel bij! Voor meer informatie en om deel te nemen klik hier, vul het inschrijfformulier in en stuur het naar YZ125bLUcRUcup@yamaha-motor.nl

Wie is ingeschreven ontvangt een bevestigingsmail. Elke deelnemer ontvangt bovendien een YZ125 Blu Cru Cup  welkomstpakket dat bestaat uit: twee T-shirts, een Hoodie, een paraplu, een pet, een rugzak,  een bLU cRU sticker badge én een exclusieve bLU cRU stickerkit voor jouw Yamaha YZ125. Deze stickerset moeten je gebruiken als je rijdt in jouw nationale kampioenschap én als je geselecteerd wordt voor de Superfinale en tijdens de YZ125 bLU cRU Cup Masterclass.

Veel succes!

Foto’s: Yamaha Racing