X

Stem Milou Van Agtmael naar Expeditie Robinson!

Misschien kennen jullie Milou Van Agtmael uit Roosendaal wel? Je zou Milou, of haar vriend Bart, wel eens kunnen ontmoet hebben  op de crossbaan in MC Rilland, Lille of op een kartbaan. Milou zou dolgraag meedoen aan de nieuwe Expeditie Robinson op RTL 5! En daarvoor heeft ze jullie steun nodig.

Expeditie Robinson is niet exclusief langer voorbehouden voor BN’ers! Het survival programma waarin mensen fysiek en mentaal op de proef worden gesteld tijdens een verblijf op een onbewoond eiland is namelijk op zoek naar vier ‘gewone’ Nederlanders. Wie Expeditie Robinson kent, weet dat er echter weinig gewoon aan is!

De 21-jarige Milou Van Agtmael kan zich hier echter helemaal in herkennen. Ze ziet er is weliswaar leuk uit maar als het er op aankomt is ze een échte doorbijter (militaire opleiding!), ze houdt van actie (motorcross, karting, snowboarden…) en geeft niet gauw op. Kortom: Milou zou een prima ambassadrice voor de motorsport zijn in Expeditie Robinson. Klik hier en stem op Milou!

Check hieronder haar video-introductie:

Milou: “Het is heerlijk om je fysiek en mentaal helemaal uit te putten, dan heb ik pas echt voldoening. Niks is gek genoeg voor mij. Ik hou van avontuur en spanning. Ik zie nooit ergens een probleem in omdat ik weet dat ik genoeg fantasie en creativiteit heb om het op te lossen.”

Ga naar het profiel van Milou en breng jouw stem uit: http://www.expeditierobinson.nl/profile/875

Foto’s: Facebook Milou Van Agtmael