X

Topweekend voor VMCF in Borgloon in de maak!

Motorcross en Borgloon dat gaat goed samen! Dit weekend is de VMCF dan ook te gast in het Limburgse Borgloon. De familie Widar tekent voor de organisatie en ontvangt de rijders op het circuit gelegen aan de Neremstraat.

Na een mooie week en zéér behoorlijke weersverwachtingen, nauwelijks of geen neerslag op zondag, kijkt iedereen uit naar een geweldig crossweekend! De omloop ligt droog, er werd zowel aan de parking als de omloop hard gewerkt om alles te vlakken en ook de tent staat er keurig bij!

Tijdens de halve cross in Bouwel ging de overwinning naar Roel Geurts maar voor Junior Slegers (introfoto) maakte er indruk met een mooie inhaalrace. Axel Nijs won bij de Inters MX2 en klom zelfs mee op het totaalpodium. Benieuwd wat Borgloon zal brengen!

Op zondag wordt er een volledig VMCF programma verreden met proeven voor categorie 1 en 3. Ook voor de zijspanrijders is er goed nieuws. Door de annulering van de zijspanmanches in de VLM kunnen de teams wel aan de slag in Borgloon. Hiervoor is geen afvaardiging nodig, je moet wel je UMC/VLM pas meebrengen.

Vanavond wordt alles op gang getrokken met een Openingsparty in de feesttent met DJ Equalizz. Zaterdag zijn er vrije trainingen van 15 tot 18u. Vanaf 18u 30 is er barbecue en ook op zaterdagavond is er uiteraard muziek!

Inkom: 12 euro, tot en met 14 jaar gratis

GPS adres: Neremstraat, 3840 Borgloon

Foto: PhotoJanssen