X

EMX250: Kouwenberg valt in voor van de Moosdijk!

Door de enkelkwetsuur van Roan van de Moosdijk moesten ze bij ASTES4-TESAR Yamaha op zoek naar een vervanger. Die werd gevonden in Nick Kouwenberg, voormalig EMX250 kampioen. Kouwenberg zal voor het Italiaanse team uitkomen in de EK rondes van Trentino en Valkenswaard!

In overleg met het 007 Racing team van Gertjan Vorstenbosch wordt Nick dus uitgeleend. Kouwenberg maakte eerder al een sterke indruk op de 007 Racing YZ250F. Tijdens de eerste ronde van de Dutch Masters of Motocross in Oss pakte Nick de kopstart en ging een tijd aan de leiding. Vorig weekend schreef hij  bovendien de ONK ronde in Markelo op zijn naam!

Gertjan Vorstenbosch: “In onderling overleg wilden we Astes4-Tesar wel verder helpen al vinden we het persoonlijk ook jammer omdat Nick goed bezig is. Hij heeft namelijk ook al bewezen dat-ie in de EMX250 eindstand ver kan komen! We wensen hem alvast veel succes in Arco di Trento en Valkenswaard. Hopelijk zien we hem gauw terug op onze motor. Bij deze wensen wij Roan dan ook een voorspoedig herstel!”

Foto: Huub Munsters