X

MON: Win een nieuwe motor!

Win een nieuwe motor voor een jaar dankzij Peter van de Laar. Cross jij bij de 85cc Grote wielen of de MX 2 Jeugd 125cc? Dan maak je kans op een exclusieve Van de Laar-motor voor één jaar!

Tenminste, als je vanaf 15 april meedoet aan het ProX NK Jeugdmotorcross van MON in een van de genoemde klassen. Dat kan met een startbewijs (vanaf € 100,-) of een trainingsbewijs + daglicentie (maximaal 3 wedstrijden). Hoe is dit mogelijk? Van de Laar Racing uit Gemert stelt aan het eind van het seizoen maar liefst twee gloednieuwe motoren een jaar lang ter beschikking aan de kampioenen van de klassen 85cc Grote wielen of de MX 2 Jeugd 125cc.

Winnen

Om kans te maken op een van deze fantastische prijzen, hoef je niets anders te doen dan deel te nemen aan het ProX NK Jeugdmotorcross. De prijzenslag begint op 15 april bij het ProX NK Jeugdmotorcross in Well. Alle NK-punten die vanaf dan verdiend worden, tellen mee voor het Van de Laar-klassement. Daarbij kun je géén gebruikmaken van schrapresultaten. Je hoeft je niet aan te melden om in dit klassement te worden opgenomen; dat gebeurt automatisch.

Meedoen
Deelnemen aan het ProX NK Jeugdmotorcross kan met een startbewijs of een trainingsbewijs van MON. Met een trainingsbewijs mag je maximaal 3 wedstrijden meedoen. Maar als jij jouw complete startbewijsaanvraag (incl. medische keuring) niet op tijd rond krijgt (voor 13 april 12:00 uur), dan kun je dus vast een gooi doen naar deze spectaculaire hoofdprijs met een trainingsbewijs + daglicentie. De prijs van je startbewijs wordt dan later gewoon verminderd met het bedrag dat je voor je trainingsbewijs betaald hebt.

Heb je nog niet eerder een startbewijs gehad bij MON? Dan betaal je in 2017 slechts € 100,- om een heel jaar NK’s te mogen rijden!

Meer weten?

Wil je meer informatie of vast een glimp opvangen van deze vette hoofdprijzen? Op www.mon.nl/win-een-motor vind je alle info.