X

VLM: Wesley Verheyen in de lappenmand

Het zat VLM Inters kampioen Wesley Verheyen niet mee de voorbije weken. De sympathieke Limburger trad afgelopen zondag aan bij de MCLB waar hij ongelukkig ten val kwam. Een andere rijder kon ‘m niet meer ontwijken, hierdoor liep de WMX-Yamaha piloot een fractuur aan de enkel en hiel van de rechtervoet op.

In de kliniek in Overpelt bleek dat Verheyen zijn binnen-en buitenenkel had gebroken. Ook een stukje achteraan de enkel was gebroken. Inmiddels is Wesley ook al geopereerd. “Volgens de dokter was het een compliceerde breuk, en ook de enkel was uit de kom. Eigenlijk was zowat alles dat ik kon breken in de enkel gebroken. Door pinnen en plaatjes staat nu alles terug op z’n plaats. Het zal een lange revalidatie worden maar ik ga proberen om positief te blijven! Alvast bedankt aan iedereen voor de berichtjes, telefoontjes en wensen via Facebook. Ook een dikke merci aan mijn team en de mensen rond mij.”

Ook MXMag wenst Wesley een voorspoedig herstel en veel kracht voor de revalidatie. Je kan Wes ook hieronder moed inspreken. Doén!

Foto: Carine Discart