X

Shift MX lanceert 2018 collectie!

Voor hun 2018 aanbod pakken ze bij SHIFT MX groots uit. Shift MX is namelijk een prestatiegerichte collectie die in elke productcategorie onder handen werd genomen. Onder de campagnenaam ‘PURE’ ligt de focus op de voordelen voor de rijder, niets meer, niets minder. 

De drie bestaande Shift productlijnen 3LACK (zie introfoto), WHIT3 en RECON werden herontworpen. Daarnaast kwam er ook de nieuwe WHIT3 Label MX helm (zie hieronder) en laarzen bij.

De vernieuwde 3LACK en WHIT3 Label lijnen gebruiken niet alleen collectie-specifieke materialen en technologie, maar ze doen het ook zonder de  zware plastic (TPU) elementen  en andere overbodige details. Het resultaat is minder gewicht en meer voordelen qua fit, ventilatie en flexibiliteit. Het prestatiegerichte 3LACK Label legt zich vooral toe  op ventilatie en rijderbeweging, terwijl de WHIT3 Label-lijn is gemaakt om rijders duurzaamheid en een goede pasvorm te bieden tegen een onovertroffen prijs.

Shift MX ambassadeur Ken Roczen, voorlopig nog met cyberarm.

Dankzij de introductie van de nieuwe WHIT3 Label laarzen, helm en bril kan je nu van kopt tot teen voor SHIFT gaan zonder jouw bankrekening te plunderen. De WHIT3 Label laars (zie onderstaande foto) is helemaal vanaf nul ontworpen voor een uitzonderlijke pasvorm en met alle slimme functies. Deze laars onderscheidt zich door premium ondersteuning en pasvorm van de enkel tot de voet, met precies de juiste hoeveelheid bescherming en duurzaamheid. Voor de WHIT3 Label Helm werd hetzelfde recept gebruikt en de helm wil volgens Shift een nieuwe standaard neerzetten qua design, pasvorm en ventilatie.

Met de WHIT3-helm, die zich richt op wat het merk “Serial Simplicity” noemt, gaat Shift voor het neusje van de zalm qua technologie. Dat zou zich moeten vertalen in laag gewicht, goede pasvorm en ventilatie tegen een scherpe prijs. Ten slotte hoor bij de nieuwe collectie ook nog de WHIT3 Label bril. Die biedt extra breed zicht en allerlei lekkers zoals een  45mm band, “triple density” schuim en een foam lens.

Check www.shftmx.com voor meer info.