X

2018 FXR Racing bekent kleur!

Het Canadese FXR Racing is marktleider op het vlak van kledij voor sneeuwwscooters. Sinds enkele jaren wordt er ook steeds meer nadruk gelegd op de motorcrosscollectie. FXR investeert hiervoor volop in onderzoek en ontwikkeling en het testen van hun kledij door verschillende teamrijders. Om ook in Europa door te breken ging FXR in zee met TMV als distributeur. Qua kleuren zit het in ieder geval prima!

De FXR Racing Revo collectie (introfoto) is de toplijn van het merk dat in 1996 werd opgericht. Hier licht de nadruk op een ergonomische fit en ultralichte prestaties. De Revo broek heeft een voorgevormde constructie die de lichaamsvormen volgt. Ondermeer door het gebruik van lichtgewicht stretch poly/span panden biedt deze broek volgens FXR de ultieme balans tussen comfort en prestatie. Het Revo shirt is slim fit lichtgewicht polyester-spandex mesh voor optimale luchtcirculatie en comfort. comfort. Bovendien werd het materiaal zodanig ontwikkelt dat het ook erg snel weer droogt.
De zogenaamde Misson Collection is FXR’s middenklasse aanbod. Hiermee wil men vooral een goed evenwicht tussen pasvorm en duurzaamheid aanbieden.

De “instaplijn” van FXR, Clutch MX Prime, wil vooral waar voor je geld bieden.  Zowel de constructie als de kleurcombinaties zouden een grote groep rijders moeten aanspreken.

Bij FXR Racing hebben ze ook oog voor de retrotrend. Rijders die een sobere outfit willen met een vintage knipoog vinden hun gading in het Clutch Retro aanbod.
Tot slot heeft FXR nog een specifiek enduro/off-road gamma. Dit combineert een sobere, stijlvolle look met hoogwaardige technische materialen.

Ook deze Slip-On Air MX handschoenen wilden we jullie even tonen. Dit is een handschoen zonder sluiting die veel geviel biedt maar wel met versteviging/bescherming aan de duim en handpalm.

Meer weten over FXR? Bezoek dan hier hun website: http://www.fxrracing.com/moto.html De volledige catalogus kan je hier raadplegen.