X

BREAKING: Arenacross World Tour komt naar Hasselt!

De Britse Arencross serie zit niet stil. Na succesvolle edities in eigen land trekt het kampioenschap de wijde wereld in. De zogenaamde Arenacross Worldtour begint in Wembley en doet op 3 maart de Ethias Arena in Hasselt aan! Eén week later is de grootse finale gepland in het Duitse Dusseldorf.

We zijn al even de tel kwijt maar de laatste supercross in ons lang dateert al van… Veel te lang geleden! Met de komst van de AX World Tour naar ons land mogen we ons opmaken voor een goed gerodeerde machine met jaren ervaring. De wedstrijd in Hasselt ligt bovendien centraal genoeg zodat heel wat motorcrossfans vanuit Vlaanderen, Nederland en Wallonië dit spektakel zelf ter plaatse kunnen meemaken. We zijn dan ook razend benieuwd naar de eerste supercross ooit in de Ethias Arena.

Ook de finale in Duitsland belooft een hoogstandje te worden. De fantastische Esprit Arena in Dusseldorf is namelijk een stadion, met verschuifbaar dak, dat plaats biedt aan 50.000 toeschouwers.

“Dit is zeker de eerste stap in onze uitbreiding van de AX serie. Ik kan niet meer opgewonden zijn over de landen en locaties waar we naar toe trekken,” zegt  AX promotor Matt Bates,“Europa is nu de nieuwe leider in motocross, waarom zouden we dus niet beginnen met onze klim naar de top op supercross gebied? Ik geloof absoluut dat we  de mogelijkheid hebben om goede shows neer te zetten, straf Europees indoor talent te ontwikkelen en vooral omtickets te verkopen! “

De 2018 Arenacross UK serie begint op 6 januari in Manchester!

AX World Tour
Zaterdag 17 februari @ The SSE Arena, Wembley
Zaterdag 3 maart @ The Ethias Arena, Hasselt, België
Zaterdag 10maart @ The Esprit Arena, Dusseldorf, Duitsland