X

Justin Barcia verlaat JGRMX

Justin Barcia heeft aangekondigd dat hij in 2018 niet meer zal uitkomen voor het JGR Suzuki team. Na een tegenvallend seizoen zegt Barcia dat hij een “kleine pauze” wil inlassen om zijn geest en lichaam te laten herstellen, om zo weer fris aan het 2018 seizoen te beginnen. Al bevestigt hij ook dat hij nog  geen  concrete plannen voor heeft voor 2018!

Barcia plaatste deze brief op zijn Facebook account

Hallo iedereen,

Nu dit seizoen tot een einde is gekomen geld dat ook voor mijn tijd bij het Joe Gibbs Racing Team. Ik zou graag iedereen binnen JGR willen bedanken voor alles wat ze voor mij gedaan hebben te beginnen met Coachdie een geweldige man is en het was een plezier om hem de afgelopen 3 jaar te hebben leren kennen. Coy en Jeremy hebben zowel op als naast de baan hard gewerkt om ons steeds de beste kans op succes te bieden net zoals de rest van het team inclusief mijn mekanieker Ben die voor mij altijd  hard gewerkt heeft. Nogmaals bedankt jongens!

Veel mensen hebben mij al gevraagd wat nu voor mij de volgende stap zal zijn, en ik laat het jullie weten vanaf zodra ik het ook zelf weet. Voor nu las ik even een kleine pauze in om mijn lichaam en geest weer te laten herstellen, en daarna ga ik weer aan de slag om 2018 voor te bereiden. Zodat ik ook klaar ben voor wanneer er zich een mogelijkheid zou voordoen. Ik kijk uit naar iets nieuws en te laten zien dat ik nog meer dan genoeg in de tank heb.

Ik zou ook graag mijn verloofde Amber willen bedanken die mijn rots in de branding was tijdens mijn gevecht met blessures en dit moeilijke seizoen. Mijn ouders waar ik altijd op kan rekenen voor alles wat ik nodig heb, ik ben hun daar enorm dankbaar voor als ook Dr. Steve Navarro die mij altijd steunde . En last, but not least wil ik graag mijn fans bedanken die altijd achter mij zijn blijven staan, en geweldig zijn om tijdens de wedstrijden mee te praten. Zij waren er voor mij op sociaal media sites, en ik ga hard werken om hen in het komende seizoen weer trots te maken.

Bedankt voor het lezen en ik zie jullie binnenkort!