X

Datum: 2018 Hawkstone International

Jake Nicholls charging hard

Het seizoen zit er nog maar net op, maar de eerste voorbereidingswedstrijden voor 2018 hebben al een datum gevonden. Zo zal ook in 2018 Hawkstone International weer van de partij zijn om de piloten klaar te stomen voor de start van het  GP seizoen in Argentinië.

HIMX is er dus ook dit jaar weer als de kippen bij om hun datum voor de wedstrijd Hawkstone bekend te maken, en op die manier ook concurrentie van andere internationale voorbereidingswedstrijden te vermijden.

Hawkstone International zal op 11 februari het internationale motorcross seizoen weer op gang gaan trappen. Ook voor dit seizoen kon de organisatie weer rekenen op Be Wiser Insurance om als titel sponsor te fungeren, waardoor het evenement onder de naam Be Wiser Hawkstone International zal plaatsvinden. Ook met de start van het GP seizoen enkele weken later in Argentinië vormt deze wedstrijd de ideale gelegenheid voor de rijders en teams om het materiaal nog extra op punt te stellen voor aleer het GP seizoen definitief opgang word geschoten.

 

Hawkstone International 2017

 

Tekst: Dieter Jans