X

JM Racing verlengt contract met Husqvarna Motorcycles

De stoelendans geld niet enkel voor welke piloten waar zullen rijden, maar ook welk team met welke motor aan de start zal verschijnen. JM Racing verlengd onlangs hun contract met Husqvarna voor twee jaar, en bied zo de nodige zekerheid om ook de komende twee seizoenen een vaste waarde te zijn binnen het WK MX2.

JM Racing zal in 2018 en 19 ook fungeren als het officiële  Husqvarna MX2 team. Zo maakte Husqvarna onlangs zelf bekend. Husqvarna wist met het JM Racing team maar liefst 6 reekszeges en in totaal 3 GP overwinningen te veroveren, waardoor de lat ook volgend hoog licht voor het team wanneer Thomas Kjer-Olsen en Thomas Covington resoluut voor de titel gaan in het WK MX2.

Diego Clement – Head of Motorsport at Husqvarna Motorcycles: Husqvarna Motorcycles is heel erg tevreden om hun samenwerking met het Jacky en zijn team verder te zetten. Onder de hoede van Jacky waren de resultaten van de Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing piloten erg positief, en  wij kijken dan ook nu al uit naar meer van dit tijdens de komende jaren. De manier waarop het team functioneert geeft ons alleen maar vertrouwen voor de komende jaren, en verzekerd ons dat Husqvarna op een professionele wijze en met een goede kans op succes in het WK MX2 vertegenwoordigd zal zijn.

Jacky Martens- Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing MX2 team manager: Het is een grote eer voor ons om het officiële Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing MX2 team te mogen runnen, en onze geweldige samenwerking met Husqvarna Motorcycles op deze manier verder te kunnen zetten. Het afgelopen seizoen was er één met vele hoogtepunten en overwinningen, waarmee onze piloten veel vechtlust tot het einde van een lang en slopend seizoen getoond hebben. Met Kjer-Olsen uiteindelijk als derde in het WK MX2 gevolgd door Covington op positie vier kijken wij nu al uit om hun ook volgend jaar voor nog meer overwinningen te zien strijden. Met deze twee piloten in ons team zijn wij er dan ook van overtuigd dat wij in 2018 een gooi kunnen doen naar de MX2 wereldtitel.

 

Tekst: Dieter Jans