X

Valentin Guillod naar Standing Construct KTM

Zoals eerder bekend gemaakt heeft Valentin Guillod getekend bij het Belgische Standing Construct KTM team. Dat heeft het team van Tim Mathys, dat na een jaar afwezigheid in 2018 terugkeert in het WK, vandaag zelf bevestigd.

De Zwitserse rijder heeft een succesvolle geschiedenis met het team. In het MX2 wereldkampioenschap reed Guillod met Standing Construct naar drie GP zeges en meerdere podiums.

Valentin Guillod: “Ik ben erg blij dat ik voor komend seizoen met Standing Construct in zee ga. Ik ken alle mensen in het team al en omdat we in het verleden al hebben samengewerkt, is het een beetje alsof ik thuiskom. Samen hebben we goede resultaten behaald, de professionele benadering van het team in combinatie met de Factory Support van KTM geeft mij een goede basis om terug te keren naar de top van de MXGP. Ik kom in de buurt van de werkplaats in België wonen. Deze winter ga ik dan ook veel in het zand trainen om me voor te bereiden op het 2018 MXGP Wereldkampioenschap.”

Tim Mathys / Standing Construct KTM: “Toen we besloten om met het team terug te keren in de MXGP, was het duidelijk dat we Valentin er graag opnieuw wilden bij hebben.We hebben in het verleden een succesvolle samenwerking gehad. Bovendien is hij niet alleen erg getalenteerd, hij is ook een heel aangename kerel om mee te werken. Dankzij onze gezamenlijke ervaringen weten we waar we moeten aan werken. We zullen Valentin alle kansen geven om opnieuw te laten zien tot wat hij in staat is.”